João Miguel Ferreira Rocha
AuthID: R-000-77P
1
TÃTULO: Nutritional Properties, Antioxidant Activity, and Consumer Acceptability of Sourdough Bread Supplemented with Marine Algae Powder Using Selected Traditional Starters
AUTORES: EL Boujamaai, Mounir; Brahimi, Imane; Benyamane, Meryem; Belasla, Nouhaila; Rocha, Joao Miguel; Errachidi, Faouzi; Zinedine, Abdellah;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PHYCOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: EL Boujamaai, Mounir; Brahimi, Imane; Benyamane, Meryem; Belasla, Nouhaila; Rocha, Joao Miguel; Errachidi, Faouzi; Zinedine, Abdellah;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PHYCOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Editorial: Wheat: from nutrition to cultivation and technology
AUTORES: Voucko, Bojana; Bartkiene, Elena; Rakszegi, Marianna; Rocha, Joao Miguel F.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 12
AUTORES: Voucko, Bojana; Bartkiene, Elena; Rakszegi, Marianna; Rocha, Joao Miguel F.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO: RETRACTED: Starkutė et al. Ascertaining the Influence of Lacto-Fermentation on Changes in Bovine Colostrum Amino and Fatty Acid Profiles. Animals 2023, 13, 3154 Full Text
AUTORES: Vytautė Starkutė; Ernestas Mockus; Dovilė Klupšaitė; Eglė Zokaitytė; Saulius Tušas; Ramutė Mišeikienė; Rolandas Stankevičius; João Miguel Rocha; Elena Bartkienė;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Animals, VOLUME: 15, NÚMERO: 7
AUTORES: Vytautė Starkutė; Ernestas Mockus; Dovilė Klupšaitė; Eglė Zokaitytė; Saulius Tušas; Ramutė Mišeikienė; Rolandas Stankevičius; João Miguel Rocha; Elena Bartkienė;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Animals, VOLUME: 15, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: Correction to: Characteristics of Unripened Cow Milk Curd Cheese Enriched with Raspberry (Rubus idaeus), Blueberry (Vaccinium myrtillus) and Elderberry (Sambucus nigra) Industry By-Products (Foods, (2023), 12, 15, (2860), 10.3390/foods12152860)
AUTORES: Vytaute Starkute; Justina Lukseviciute; Dovile Klupsaite; Ernestas Mockus; Jolita Klementaviciute; João Miguel Rocha; Fatih Özogul; Modestas Ruzauskas; Pranas Viskelis; Elena Bartkiene;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
AUTORES: Vytaute Starkute; Justina Lukseviciute; Dovile Klupsaite; Ernestas Mockus; Jolita Klementaviciute; João Miguel Rocha; Fatih Özogul; Modestas Ruzauskas; Pranas Viskelis; Elena Bartkiene;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
5
TÃTULO: Biopreservation in Flours and Bread
AUTORES: Biljana Kovacevik; Sanja Kostadinović Veličkovska; Tuba Esatbeyoglu; Aleksandar Cvetkovski; Muhammad Qamar; João Miguel Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes
AUTORES: Biljana Kovacevik; Sanja Kostadinović Veličkovska; Tuba Esatbeyoglu; Aleksandar Cvetkovski; Muhammad Qamar; João Miguel Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes
6
TÃTULO: Characterization and effect of optimized spray-drying conditions on spray-dried coriander essential oil
AUTORES: Rahim, Muhammad Abdul; Imran, Muhammad; Khan, Faima Atta; Al Asmari, Fahad; Regenstein, Joe M.; Alomar, Suliman Yousef; Hussain, Imtiaz; Bartkiene, Elena; Rocha, Joao Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 209
AUTORES: Rahim, Muhammad Abdul; Imran, Muhammad; Khan, Faima Atta; Al Asmari, Fahad; Regenstein, Joe M.; Alomar, Suliman Yousef; Hussain, Imtiaz; Bartkiene, Elena; Rocha, Joao Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 209
7
TÃTULO: Diversity of Microorganisms and Their Metabolites in Food
AUTORES: Rocha, Joao Miguel; Kovacevik, Biljana; Velickovska, Sanja Kostadinovic; Tamame, Mercedes; Teixeira, Jose Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Rocha, Joao Miguel; Kovacevik, Biljana; Velickovska, Sanja Kostadinovic; Tamame, Mercedes; Teixeira, Jose Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Influence of Limosilactobacillus fermentum IAL 4541 and Wickerhamomyces anomalus IAL 4533 on the growth of spoilage fungi in bakery products
AUTORES: Garcia, Marcelo V.; Stefanello, Raquel F.; Pia, Arthur K. R.; Lemos, Jessica G.; Nabeshima, Elizabeth H.; Bartkiene, Elena; Rocha, Joao Miguel; Copetti, Marina V.; Sant'Ana, Anderson S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 413
AUTORES: Garcia, Marcelo V.; Stefanello, Raquel F.; Pia, Arthur K. R.; Lemos, Jessica G.; Nabeshima, Elizabeth H.; Bartkiene, Elena; Rocha, Joao Miguel; Copetti, Marina V.; Sant'Ana, Anderson S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 413
9
TÃTULO: Wound-healing potentiation in mice treated with phenolic extracts of Moringa oleifera leaves planted at different climatic areas
AUTORES: Benkiran, Sara; Zinedine, Abdellah; Aziz, Tariq; Rocha, Joao Miguel; Ayam, Iman Msegued; Raoui, Sidi Mohammed; Chabir, Rachida; Errachidi, Faouzi; Alharbi, Metab; Albekairi, Thamer H.; Alasmari, Abdullah F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 36, NÚMERO: 1
AUTORES: Benkiran, Sara; Zinedine, Abdellah; Aziz, Tariq; Rocha, Joao Miguel; Ayam, Iman Msegued; Raoui, Sidi Mohammed; Chabir, Rachida; Errachidi, Faouzi; Alharbi, Metab; Albekairi, Thamer H.; Alasmari, Abdullah F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 36, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Influence of lacto-fermented traditional and colored wheat grain wholemeal flour on wheat biscuit quality
AUTORES: Bartkiene, Elena; Valionyte, Aiste; Starkute, Vytaute; Klupsaite, Dovile; Mockus, Ernestas; Zokaityte, Egle; Cernauskas, Darius; Rocha, Joao Miguel; Ozogul, Fatih; Ruibys, Romas; Liatukas, Zilvinas; Ruzgas, Vytautas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, VOLUME: 115
AUTORES: Bartkiene, Elena; Valionyte, Aiste; Starkute, Vytaute; Klupsaite, Dovile; Mockus, Ernestas; Zokaityte, Egle; Cernauskas, Darius; Rocha, Joao Miguel; Ozogul, Fatih; Ruibys, Romas; Liatukas, Zilvinas; Ruzgas, Vytautas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, VOLUME: 115