1
TÍTULO: Improving formulation of innovative edible insect-based crispbread containing Tenebrio molitor or Acheta domesticus through sensory profiling and liking
AUTORES: Rocha, C.; Ribeiro, José Carlos; Barbosa, B.; Lima, R. C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Cesaro, C.; Costa, A. I. A.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The role of prior information on consumer acceptance of insect-based food and feed in Europe: evidence from a discrete choice experiment
AUTORES: Nikravech, Mariam; Dudinskaya, Emilia Cubero; Rumpold, Birgit Anika; Costa, Ana Isabel de Almeida; Zanoli, Raffaele; Langen, Nina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: New insights into consumer-oriented food products design
AUTORES: A.I Almeida Costa;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Rhino-Orbital Mucormycosis After COVID-19 Recovery: A Case Report
AUTORES: Moleiro, Ana Filipa ; Cunha, Ana Maria; Vilares Morgado, Rodrigo ; Cruz, Antonio Jose; Almeida, Ana Isabel; Peixoto, Fernanda; Falcao Reis, Fernando ; Meira, Jorge; Leal, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL MEDICAL CASE REPORTS JOURNAL, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Semantics of Dairy Fermented Foods: A Microbiologist’s Perspective
AUTORES: Francesco Vitali; Paola Zinno; Emily Schifano; Agnese Gori; Ana Costa; Carlotta De Filippo; Barbara Koroušić Seljak; Panče Panov; Chiara Devirgiliis; Duccio Cavalieri;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: OFF THE COUCH, INTO THE KITCHEN: LEVERAGING PERSONAL NORMS TO PROMOTE HOME COOKING AND HEALTHY EATING  Full Text
AUTORES: Ana Isabel A Almeida Costa; Claudia Simao;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BEHAVIORAL MEDICINE, VOLUME: 25
INDEXADO EM: WOS
8
TÍTULO: Food Product Introduction Failure: Reasons and Remedies
AUTORES: Ana Isabel Almeida Costa; Maria João P Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Reference Module in Food Science
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID