1
TÍTULO: Improving formulation of innovative edible insect-based crispbread containing Tenebrio molitor or Acheta domesticus through sensory profiling and liking
AUTORES: Rocha, C.; Ribeiro, José Carlos; Barbosa, B.; Lima, R. C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Cesaro, C.; Costa, A. I. A.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: The role of prior information on consumer acceptance of insect-based food and feed in Europe: evidence from a discrete choice experiment
AUTORES: Nikravech, Mariam; Dudinskaya, Emilia Cubero; Rumpold, Birgit Anika; Costa, Ana Isabel de Almeida; Zanoli, Raffaele; Langen, Nina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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4
TÍTULO: Insect-based dinner products for meat substitution in ordinary diets: Developing the quality criteria and experimental products for consumer interventions
AUTORES: Cassandra Maya; Roberto Flore; Sun, Y; Costa, AIA; Luís Cunha; Célia Rocha; Maria Monteiro; Andrea Osimani; Aquilanti, L; Michael Van Der Borght;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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5
TÍTULO: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products. Principles and Applications
AUTORES: Ana Isabel de Almeida Costa; Maria João P Monteiro; Elsa Lamy;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef: 2 Openlibrary
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6
TÍTULO: New insights into consumer-oriented food products design
AUTORES: A.I Almeida Costa;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
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7
TÍTULO: The Sensory Properties of Foods and Their Assessment by Trained Individuals
AUTORES: Maria João P Monteiro; Ana Isabel de Almeida Costa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products
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8
TÍTULO: Rhino-Orbital Mucormycosis After COVID-19 Recovery: A Case Report
AUTORES: Moleiro, Ana Filipa ; Cunha, Ana Maria; Vilares Morgado, Rodrigo ; Cruz, Antonio Jose; Almeida, Ana Isabel; Peixoto, Fernanda; Falcao Reis, Fernando ; Meira, Jorge; Leal, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL MEDICAL CASE REPORTS JOURNAL, VOLUME: 15
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TÍTULO: Semantics of Dairy Fermented Foods: A Microbiologist’s Perspective
AUTORES: Francesco Vitali; Paola Zinno; Emily Schifano; Agnese Gori; Ana Costa; Carlotta De Filippo; Barbara Koroušić Seljak; Panče Panov; Chiara Devirgiliis; Duccio Cavalieri;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
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TÍTULO: Consumer Acceptance and Sensory Evaluation of New Food Products
AUTORES: Ana Isabel Costa; Maria Joao P Monteiro; Elsa Lamy;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM: Openlibrary
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