2
TÍTULO: Effect of ferulic acid on the performance of soy protein isolate-based edible coatings applied to fresh-cut apples
AUTORES: Alves, MM; Goncalves, MP ; Rocha, CMR;
FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 80, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Evaluation of physicochemical/microbial properties and life cycle assessment (LCA) of PLA-based nanocomposite active packaging
AUTORES: Gabriela S Lorite; Joao M Rocha; Noora Miilumaki; Paula Saavalainen; Tuula Selkala; Gabriel Morales Cid; Goncalves, MP ; Eva Pongracz; Cristina M R Rocha; Geza Toth;
FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 75, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Hybrid carrageenan-based formulations for edible film preparation: Benchmarking with kappa carrageenan  Full Text
AUTORES: Fabio D S Larotonda; Maria D Torres; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno; Loic Hilliou;
FONTE: JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE, VOLUME: 133, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Thermo-compression molding of chitosan with a deep eutectic mixture for biofilms development
AUTORES: Galvis Sánchez, AC; Sousa, AMM; Hilliou, L; Gonçalves, MP ; Souza, HKS;
FONTE: Green Chemistry, VOLUME: 18, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus
8
TÍTULO: Thermo-compression molding of chitosan with a deep eutectic mixture for biofilms development  Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; Ana M M Sousa; Loic Hilliou; Maria P Gonçalves ; Hiléia K S Souza;
FONTE: Green Chem., VOLUME: 18, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2016
10
TÍTULO: Alternative plasticizers for the production of thermo-compressed agar films  Full Text
AUTORES: Ana M M Sousa; Hileia K S Souza; LinShu S Liu; Maria P Goncalves ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 76, PUBLICAÇÃO: 2015
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 11. Total de resultados: 107.