1
TÍTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 degrees C
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Paula Pires Cabral; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 282
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Monstera deliciosa fruit: physicochemical characterization and potential for distillate production
AUTORES: Barros, T; Galego, L ; Pires Cabral, P;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Spools: Sustainable pools – Main developments of the project
AUTORES: Oliveira, MJ ; Braga, A ; Inverno, A ; Santos, C; Da Silva, EMJ ; Carmo, FDO; Silva, L; Da Silva, MM ; Cabral, P; Sequeira, P; Lança, R ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: WIT Transactions on Ecology and the Environment, VOLUME: 217
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
5
TÍTULO: Incorporation of capric acid in pumpkin seed oil by sn-1,3 regioselective lipase-catalyzed acidolysis
AUTORES: Vanessa Sousa; Vitor Campos; Patrícia Nunes ; Paula Pires-Cabral;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: OCL, VOLUME: 25, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Pennyroyal (Mentha pulegium) and Hart's Pennyroyal (Mentha cervina) biodiversity in Alentejo, Portugal
AUTORES: Povoa, O; Farinha, N; Marinho, S; Nunes, P; Godinho, D; Mata, F. ; Rodrigues, L; Monteiro, A ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 1st International Symposium on the Labiatae, Advances in Production, Biotechnology and Utilisation in PROCEEDINGS OF THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON THE LABIATAE: ADVANCES IN PRODUCTION, BIOTECHNOLOGY AND UTILISATION, VOLUME: 723, NÚMERO: 723
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8