1
TÍTULO: Mediterranean Diet gastronomic experiences using olive oil and goat cheese
AUTORES: Ratao, Isabel ; Nunes, Patricia ; Silva, Vanessa; Viegas, Carina; Serra, Manuel; Quintas, Celia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
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2
TÍTULO: Functionalisation of goat cheese with sea fennel ingredients
AUTORES: Carvalho, Ana Paula; Pereira, Catarina G.; Rodrigues, Maria Joao; Castaneda Loaiza, Viana; Ratao, Isabel ; Quintas, Celia; Custodio, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 71st International Congress and Annual Meeting of the Society-for-Medicinal-Plant-and-Natural-Product-Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 89, NÚMERO: 14
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3
TÍTULO: HACCP Methodology Implementation in a Small Company of Goat Yoghurt Production
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Sustainability Science and Technology - INCREaSE 2023
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4
TÍTULO: HACCP Methodology Implementation in a Goat Cheese Production Process of a Small Company
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
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5
TÍTULO: Arbutus Unedo L. Fruit Distillate from Tradition to Innovation
AUTORES: Galego, L ; Francisco, V; Ratao, I ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 2