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Ludovina Rodrigues Galego
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2008
2007
2006
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Ano Asc
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 16
1
TÃTULO:
Milhos aferventados from the Algarve (Portugal): An historical, culinary, and biochemical interdisciplinary approach on a regional dish
AUTORES:
Cabral, Oscar;
Galego, Ludovina
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
35
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
How to Reduce the Ethanal or Acetaldehyde in Arbutus unedo L. Fruit Distillate
AUTORES:
Vera Francisco;
Ludovina Galego
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Advances in Sustainability Science and Technology - INCREaSE 2023
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
On the Valorization of Arbutus unedo L. Pomace: Polyphenol Extraction and Development of Novel Functional Cookies
AUTORES:
Duarte, Hugo; Carrera, Ceferino; Aliano Gonzalez, Maria Jose; Gutierrez Escobar, Rocio; Jimenez Hierro, Maria Jesus; Palma, Miguel;
Galego, Ludovina
;
Romano, Anabela
;
Medronho, Bruno
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
19
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Influence of elaboration process on chemical, biological, and sensory characteristics of European pennyroyal liqueurs
Full Text
AUTORES:
Rodriguez Solana, R;
Esteves, E
; Mansinhos, I;
Goncalves, S
; Perez Santin, E;
Galego, L
;
Romano, A
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
101,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Transformation of Anthocyanins During Preparation of Rose Wine by Following a Pre-fermentative Cold Maceration Process
AUTORES:
Ludovina Galego
;
José P Da Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INCREaSE 2019
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Arbutus Unedo L. Fruit Distillate from Tradition to Innovation
AUTORES:
Galego, L
; Francisco, V;
Ratao, I
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Flavonoid Profiles of Arbutus unedo L. pomaces
AUTORES:
Rodrigues, MA;
Galego, L
; Da Silva, JP;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Healthy, Tasty and Sustainable Mediterranean Food. UMAMI Taste and Polyphenols of Twiggy Glasswort (Salicornia ramosissima)
AUTORES:
Guerreiro, A; Rassal, C;
Carlos M. Afonso
;
Galego, L
; Serra, M; Rodrigues, MA;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Monstera deliciosa fruit: physicochemical characterization and potential for distillate production
AUTORES:
Barros, T;
Galego, L
;
Pires Cabral, P
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Production method and varietal source influence the volatile profiles of spirits prepared from fig fruits (Ficus carica L.)
Full Text
AUTORES:
Rodriguez Solana, R;
Galego, LR
; Perez Santin, E;
Romano, A
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
244,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
19
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
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