1
TÍTULO: Milhos aferventados from the Algarve (Portugal): An historical, culinary, and biochemical interdisciplinary approach on a regional dish
AUTORES: Cabral, Oscar; Galego, Ludovina ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 35
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
2
TÍTULO: How to Reduce the Ethanal or Acetaldehyde in Arbutus unedo L. Fruit Distillate
AUTORES: Vera Francisco; Ludovina Galego ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Sustainability Science and Technology - INCREaSE 2023
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: On the Valorization of Arbutus unedo L. Pomace: Polyphenol Extraction and Development of Novel Functional Cookies
AUTORES: Duarte, Hugo; Carrera, Ceferino; Aliano Gonzalez, Maria Jose; Gutierrez Escobar, Rocio; Jimenez Hierro, Maria Jesus; Palma, Miguel; Galego, Ludovina ; Romano, Anabela; Medronho, Bruno ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Influence of elaboration process on chemical, biological, and sensory characteristics of European pennyroyal liqueurs  Full Text
AUTORES: Rodriguez Solana, R; Esteves, E ; Mansinhos, I; Goncalves, S ; Perez Santin, E; Galego, L ; Romano, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
6
TÍTULO: Arbutus Unedo L. Fruit Distillate from Tradition to Innovation
AUTORES: Galego, L ; Francisco, V; Ratao, I ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 2
7
TÍTULO: Flavonoid Profiles of Arbutus unedo L. pomaces
AUTORES: Rodrigues, MA; Galego, L ; Da Silva, JP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
8
TÍTULO: Healthy, Tasty and Sustainable Mediterranean Food. UMAMI Taste and Polyphenols of Twiggy Glasswort (Salicornia ramosissima)
AUTORES: Guerreiro, A; Rassal, C; Carlos M. Afonso ; Galego, L ; Serra, M; Rodrigues, MA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
9
TÍTULO: Monstera deliciosa fruit: physicochemical characterization and potential for distillate production
AUTORES: Barros, T; Galego, L ; Pires Cabral, P;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
10
TÍTULO: Production method and varietal source influence the volatile profiles of spirits prepared from fig fruits (Ficus carica L.)  Full Text
AUTORES: Rodriguez Solana, R; Galego, LR ; Perez Santin, E; Romano, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 244, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.