1
TÍTULO: High Pressure Processing of Raw Ewe's Cheese Promotes Microbiological Safety and Quality During Prolonged Storage
AUTORES: Inacio, Rita S.; Gomes, Ana M. P.; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: DAIRY, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
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2
TÍTULO: Effect of Different Disinfection Procedures on the Microbiological Quality and Germination Efficacy of Sprouted Quinoa (Chenopodium quinoa) Flour
AUTORES: Garcia Torres, Silvia Melissa; Teixeira, Jose Antonio; Encina Zelada, Christian R.; Silva, Cristina L. M.; Gomes, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
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3
TÍTULO: Nutritional quality of voluntarily fortified foods with micronutrients versus non-fortified foods consumed by the Portuguese population
AUTORES: Pimenta Martins, Ana; Correia, Daniela; Carvalho, Catarina; Lopes, Carla; Gomes, Ana Maria; Torres, Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 148
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4
TÍTULO: Efficient Screening and Enhanced Exopolysaccharide Production by Functional Lactic Acid Bacteria (LAB) in Lactose Supplemented Media
AUTORES: Ana I. E. Pintado; Catarina C. R. Barbosa; Manuela E Pintado; Xavier X Malcata; Ana M. P. Gomes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Applied Microbiology: Theory & Technology
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5
TÍTULO: Chemical and Antioxidant Properties of Solvent and Enzyme-Assisted Extracts of Fucus vesiculosus and Porphyra dioica
AUTORES: Nova, Paulo; Cunha, Sara A.; Costa Pinto, Ana R.; Gomes, Ana Maria;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 22, NÚMERO: 7
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6
TÍTULO: Biochemical and functional properties of enzyme-assisted extracts from leaves and roots of Aralia cordata Thunb.
AUTORES: Januskevice, V.; Sousa, S.; Martusevice, P.; Cesoniene, L.; Gomes, A. M.; Viskelis, P.; Urbonaviciene, D.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FEBS OPEN BIO, VOLUME: 14
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8
TÍTULO: Legumes in portuguese kindergartens: an analysis of frequency and acceptance level
AUTORES: Evla Darc Ferro Vieira; Ana Maria Gomes; Ana M Gil; Marta Vasconcelos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
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9
TÍTULO: Sorghum Potential for Nutrition and Food Security
AUTORES: Catarina Vila Real; Ana Sofia Pimenta Martins; Ana Maria Pereia Gomes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Omics and Biotechnological Approaches for Product Profile-Driven Sorghum Improvement
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10
TÍTULO: Production of iron-peptide complexes from spent yeast for nutraceutical industry  Full Text
AUTORES: Ana Sofia Oliveira; Carlos M H Ferreira; Joana Odila Pereira; Sérgio Sousa; Margarida Faustino; Joana Durão; Ana Margarida Pereira; Manuela E Pintado; Ana P Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 140
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