Célia Maria Brito Quintas
AuthID: R-000-JXG
1
TÃTULO: Microbial and Sensory Evaluation of Halophytes Cultivated in a Soilless System Under Different Salinities
AUTORES: Quintas, Celia; Lima, Alexandre R.; Gama, Florinda; Nunes, Carla; Salazar, Miguel; Barreira, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 16
AUTORES: Quintas, Celia; Lima, Alexandre R.; Gama, Florinda; Nunes, Carla; Salazar, Miguel; Barreira, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 16
2
TÃTULO: Minimally processed fruits as vehicles for foodborne pathogens
AUTORES: Melo, Jessie; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Melo, Jessie; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Main Challenges Expected from the Impact of Climate Change on Microbial Biodiversity of Table Olives: Current Status and Trends
AUTORES: Benitez Cabello, Antonio; Delgado, Amelia M.; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
AUTORES: Benitez Cabello, Antonio; Delgado, Amelia M.; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
4
TÃTULO: Salicornia ramosissima as a salt substitute in the fermentation of white cabbage
AUTORES: Pires Cabral, P; Pires Cabral, P; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
AUTORES: Pires Cabral, P; Pires Cabral, P; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 °C
AUTORES: Ana Graça; David Santo; Paula Pires-Cabral; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 282
AUTORES: Ana Graça; David Santo; Paula Pires-Cabral; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 282
6
TÃTULO: The Effect of Chloride Salts on the Antioxidant Activity of Cracked Maçanilha Algarvia Table Olives
AUTORES: Célia Quintas; Paula Pires-Cabral;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Célia Quintas; Paula Pires-Cabral;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
7
TÃTULO: Traditional Green Table Olives from the South of Portugal
AUTORES: Maria Alves; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Traditional Foods
AUTORES: Maria Alves; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Traditional Foods