1
TÍTULO: Microbial and Sensory Evaluation of Halophytes Cultivated in a Soilless System Under Different Salinities
AUTORES: Quintas, Celia; Lima, Alexandre R.; Gama, Florinda; Nunes, Carla; Salazar, Miguel; Barreira, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Minimally processed fruits as vehicles for foodborne pathogens
AUTORES: Melo, Jessie; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AIMS MICROBIOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
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3
TÍTULO: Main Challenges Expected from the Impact of Climate Change on Microbial Biodiversity of Table Olives: Current Status and Trends
AUTORES: Benitez Cabello, Antonio; Delgado, Amelia M.; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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4
TÍTULO: Salicornia ramosissima as a salt substitute in the fermentation of white cabbage
AUTORES: Pires Cabral, P; Pires Cabral, P; Quintas, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
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5
TÍTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 °C
AUTORES: Ana Graça; David Santo; Paula Pires-Cabral; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 282
INDEXADO EM: CrossRef: 23
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7
TÍTULO: Traditional Green Table Olives from the South of Portugal
AUTORES: Maria Alves; Célia Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Traditional Foods
INDEXADO EM: CrossRef: 2
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