António Francisco Henrique Inês
AuthID: R-000-21H
1
TÃTULO: Biosensors for Detecting Food Contaminants-An Overview
AUTORES: Ines, Antonio; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Ines, Antonio; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO: Microbiome and Microbiota Within Wineries: A Review
AUTORES: Aires, Cristina; Maioto, Rita; Ines, Antonio; Dias, Albino Alves; Rodrigues, Paula ; Egas, Conceicao; Sampaio, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Aires, Cristina; Maioto, Rita; Ines, Antonio; Dias, Albino Alves; Rodrigues, Paula ; Egas, Conceicao; Sampaio, Ana ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Bio-Dealcoholization of Wines: Can Yeast Make Lighter Wines?
AUTORES: Afonso, Silvia Martins; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Afonso, Silvia Martins; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
4
TÃTULO: From Orchard to Wellness: Unveiling the Health Effects of Sweet Cherry Nutrients Full Text
AUTORES: Goncalves, Berta ; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
AUTORES: Goncalves, Berta ; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
5
TÃTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO: Consumer's acceptability and health consciousness of probiotic and prebiotic of non-dairy products Full Text
AUTORES: Cosme, F; Ines, A; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 151
AUTORES: Cosme, F; Ines, A; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 151
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO: Wine and Non-Dairy Fermented Beverages: A Novel Source of Pro- and Prebiotics
AUTORES: Alice Vilela; Fernanda Cosme; Antonio Ines;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
AUTORES: Alice Vilela; Fernanda Cosme; Antonio Ines;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
WOS