1
TÍTULO: Protein aerogels as food-grade delivery systems - A comprehensive review  Full Text
AUTORES: Leite, Ana Catarina; Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 163
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Effect of Ohmic Heating Pretreatment on Enzyme Production by Solid-State Fermentation of Brewer’s Spent Grain
AUTORES: Bruna F Silva; Luís Machado; Ana M Fernandes; Ricardo N Pereira; Isabel Belo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Fermentation, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactions  Full Text
AUTORES: Miranda, Cristiane Grella; Rodrigues, Rui M.; Pereira, Ricardo N.; Speranza, Paula; Kurozawa, Louise Emy; Vicente, Antonio A. ; Sato, Ana Carla Kawazoe;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 87
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: Chinese Private Security Companies and the limit of coercion  Full Text
AUTORES: Pereira, Ricardo; Luquett, Ana; Forte, Rui; Eslami, Mohammad;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SMALL WARS AND INSURGENCIES
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties
AUTORES: Castro Ferreira, C; Gomes Dias, JS; Ferreira Santos, P; Pereira, RN; Vicente, AA ; Rocha, CMR;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 124
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Electrotechnologies for the development of food-based structured systems
AUTORES: Pereira, RN; Rodrigues, RM; Vicente, AA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being
INDEXADO EM: Scopus
9
TÍTULO: Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineering  Full Text
AUTORES: Rodrigues, RM; Pereira, RN; Vicente, AA ; Cavaco Paulo, A ; Ribeiro, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MATERIALS SCIENCE & ENGINEERING C-MATERIALS FOR BIOLOGICAL APPLICATIONS, VOLUME: 120
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
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TÍTULO: Effects of Moderate Electric Fields on the Post-harvest Preservation of Chestnuts  Full Text
AUTORES: Pino Hernández, E; Pereira, RN; Ballesteros, LF; Vicente, AA; Abrunhosa, L; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food and Bioprocess Technology
INDEXADO EM: Scopus
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