Carla Cristina da Silva Gonçalves
AuthID: R-00H-W9T
1
TÃTULO: Association between gut microbiota and pediatric obesity: A systematic review
AUTORES: Nobrega, Rafaela; Costa, Carolina F. F. A.; Cerqueira, Oscar; Ines, Antonio; Carrola, Joao Soares; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRITION, VOLUME: 140
AUTORES: Nobrega, Rafaela; Costa, Carolina F. F. A.; Cerqueira, Oscar; Ines, Antonio; Carrola, Joao Soares; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRITION, VOLUME: 140
2
TÃTULO: Cooking Skills and Mediterranean Diet Adherence: Societal Insights from the iMC SALT Trial
AUTORES: CARLA GONÇALVES; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Silva Santos, Tania; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SOCIETIES, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
AUTORES: CARLA GONÇALVES; Padrao, Patricia ; Pinho, Olivia; Silva Santos, Tania; Moreira, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SOCIETIES, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: From Sun to Snack: Different Drying Methods and Their Impact on Crispiness and Consumer Acceptance of <i>Royal Gala</i> Apple Snacks
AUTORES: Fernandes, Lisete; Tavares, Pedro B.; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Fernandes, Lisete; Tavares, Pedro B.; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Fresh, Solar-Dried, Oven-Dried and Commercial <i>Royal Gala</i> Apple Snacks
AUTORES: Fernandes, Lisete; Tavares, Pedro B.; Siopa, Joao; CARLA GONÇALVES; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 12
AUTORES: Fernandes, Lisete; Tavares, Pedro B.; Siopa, Joao; CARLA GONÇALVES; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 12
5
TÃTULO: Evaluation of nutritional and economic impact of food waste in a school canteen
AUTORES: Abreu, Mari; Carvalho, Jose; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MEASUREMENT: FOOD, VOLUME: 19
AUTORES: Abreu, Mari; Carvalho, Jose; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MEASUREMENT: FOOD, VOLUME: 19
6
TÃTULO: Multidimensional Evaluation of Local Rye Bread Fortified with Whey as a Model for Food Waste Valorization: From Recipe Development to Consumer Acceptance Full Text
AUTORES: Moura Alves, Marcio; Mota, Joao; Lameirao, Diogo; Teixeira, Ana Francisca; Saraiva, Cristina; Romero Rodriguez, Maria Angeles; Vilela, Alice; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 15
AUTORES: Moura Alves, Marcio; Mota, Joao; Lameirao, Diogo; Teixeira, Ana Francisca; Saraiva, Cristina; Romero Rodriguez, Maria Angeles; Vilela, Alice; CARLA GONÇALVES;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 15
7
TÃTULO: Natural Additives for Sustainable Meat Preservation: Salicornia ramosissima and Acerola Extract in Mertolenga D.O.P. Meat
AUTORES: Gonçalo Melo; Joana Paiva; CARLA GONÇALVES; Sónia Saraiva; Madalena Faria; Tânia Silva-Santos; Márcio Moura-Alves; Juan García-Díez; José M M M de Almeida; Humberto Rocha; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Resources, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
AUTORES: Gonçalo Melo; Joana Paiva; CARLA GONÇALVES; Sónia Saraiva; Madalena Faria; Tânia Silva-Santos; Márcio Moura-Alves; Juan García-Díez; José M M M de Almeida; Humberto Rocha; Cristina Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Resources, VOLUME: 14, NÚMERO: 10
8
TÃTULO: Microbial water quality of public swimming pool in the district of Braganca
AUTORES: Pires, B; Afonso, A; CARLA GONÇALVES; Vieira, J; Afonso, E; Nogueira, A; Teixeira, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 31, NÚMERO: Supplement_2
AUTORES: Pires, B; Afonso, A; CARLA GONÇALVES; Vieira, J; Afonso, E; Nogueira, A; Teixeira, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 31, NÚMERO: Supplement_2
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