Joaquina Teresa Gaudencio Dias
AuthID: R-000-7KW
1
TÃTULO: The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (Sambucus nigra) into Bread: Quality, Shelf Life, and Biological Enhancement
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: A Lab-Made E-Nose-MOS Device for Assessing the Bacterial Growth in a Solid Culture Medium Full Text
AUTORES: Dias, Teresa; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil; Veloso, Ana C. A. ; Peres, Antonio M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOSENSORS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Dias, Teresa; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil; Veloso, Ana C. A. ; Peres, Antonio M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOSENSORS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: <i>Melipona scutellaris</i> Geopropolis: Chemical Composition and Bioactivity
AUTORES: Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais; Dias, Teresa; Santos, Francisco de Assis Ribeiro; Dias, Luis G. ; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais; Dias, Teresa; Santos, Francisco de Assis Ribeiro; Dias, Luis G. ; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
4
TÃTULO: Functional fermented sausages incorporated with microencapsulated Lactobacillus plantarum BG 112 in Acrycoat S100
AUTORES: Vasconcelos, LIM; da Silva Buzanello, RA; Kalschne, DL; Scremin, FR; Bittencourt, PRS; Dias, JTG; Canan, C; Corso, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
AUTORES: Vasconcelos, LIM; da Silva Buzanello, RA; Kalschne, DL; Scremin, FR; Bittencourt, PRS; Dias, JTG; Canan, C; Corso, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
5
TÃTULO: A Potentiometric Electronic Tongue as a Discrimination Tool of Water-Food Indicator/Contamination Bacteria
AUTORES: Ghrissi, H; Veloso, ACA ; Marx, IMG; Dias, T; Peres, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
AUTORES: Ghrissi, H; Veloso, ACA ; Marx, IMG; Dias, T; Peres, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Comparison of the quality of bee pollen stored frozen and dried
AUTORES: Ofélia Anjos; Vanessa B Paula; Teresa Dias; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 5th International symposium on bee products and the annual meeting of the international honey commission
AUTORES: Ofélia Anjos; Vanessa B Paula; Teresa Dias; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 5th International symposium on bee products and the annual meeting of the international honey commission
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7
TÃTULO: Sheep and goat fermented meat products-health aspects
AUTORES: Teixeira, A ; Rodrigues, S ; Dias, T; Estevinho, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Fermented Meat Products: Health Aspects
AUTORES: Teixeira, A ; Rodrigues, S ; Dias, T; Estevinho, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Fermented Meat Products: Health Aspects
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8
TÃTULO: Influence of starter culture and ripening temperature on survival of L. monocytognes in traditional Portuguese dry-feremnted sausage
AUTORES: Vasco Cadavez; Ana P Pereira; Ursula Gonzales Barron; Teresa Dias;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Microbes in the spotlight: recent progress in the understanding of beneficial and harmful microorganisms
AUTORES: Vasco Cadavez; Ana P Pereira; Ursula Gonzales Barron; Teresa Dias;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Microbes in the spotlight: recent progress in the understanding of beneficial and harmful microorganisms
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9
TÃTULO: Efeito de uma cultura starter e de leveduras nativas na produção de Ocratoxina A por Penicillium nordicum em produtos cárneos
AUTORES: Sana Meftah; Salwa Abid; Teresa Dias; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: V Encontro de Investigadores do Instituto Politécnico de Bragança: livro de resumos.
AUTORES: Sana Meftah; Salwa Abid; Teresa Dias; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: V Encontro de Investigadores do Instituto Politécnico de Bragança: livro de resumos.
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10
TÃTULO: Effect of commercial starter cultures and native yeasts on Ochratoxin A production in meat products
AUTORES: Sana Meftah; Salwa Abid; Teresa Dias; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Les 7èmes Journées Scientifiques Internationales sur la Valorisation des Bioressources
AUTORES: Sana Meftah; Salwa Abid; Teresa Dias; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Les 7èmes Journées Scientifiques Internationales sur la Valorisation des Bioressources
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