Berta Maria de Carvalho Gonçalves Macedo
AuthID: R-000-2RX
1
TÃTULO: Optimizing strawberry growth: Impact of irrigation and biostimulant application on physiology and fruit quality
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
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2
TÃTULO: Innovative edible coatings for postharvest storage of sweet cherries Full Text
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
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3
TÃTULO: Orchard Net Covers Improve Resistance to Cherry Cracking Disorder
AUTORES: Goncalves, Berta; Silva, Vania; Bacelar, Eunice; Guedes, Francisco; Ribeiro, Carlos; Silva, Ana Paula; Pereira, Sandra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Goncalves, Berta; Silva, Vania; Bacelar, Eunice; Guedes, Francisco; Ribeiro, Carlos; Silva, Ana Paula; Pereira, Sandra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
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4
TÃTULO: Molecular mechanisms involved in fruit cracking: A review Full Text
AUTORES: Santos, Marlene; Egea Cortines, Marcos; Goncalves, Berta; Matos, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
AUTORES: Santos, Marlene; Egea Cortines, Marcos; Goncalves, Berta; Matos, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
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5
TÃTULO: The Role of Biostimulants as Alleviators of Biotic and Abiotic Stresses in Grapevine: A Review
AUTORES: Monteiro, E; Goncalves, B; Cortez, I; Castro, I;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Monteiro, E; Goncalves, B; Cortez, I; Castro, I;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
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6
TÃTULO: Red Fruits Composition and Their Health Benefits-A Review
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Biostimulants to Improved Tree Physiology and Fruit Quality: A Review with Special Focus on Sweet Cherry
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
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8
TÃTULO: Quality preservation of sweet cherry cv. 'staccato' by using glycine-betaine or Ascophyllum nodosum Full Text
AUTORES: Berta Goncalves; Maria Cristina Morais; Alex Sequeira; Carlos Ribeiro; Francisco Guedes; Ana Paula Silva; Alfredo Aires ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 322
AUTORES: Berta Goncalves; Maria Cristina Morais; Alex Sequeira; Carlos Ribeiro; Francisco Guedes; Ana Paula Silva; Alfredo Aires ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 322
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9
TÃTULO: Effects of soil and foliar application of nitrogen and boro non a.tocoferol and antioxidant properties of two varieties (Glorieta and Masbovera) of almond grown in Northeast of Portugal
AUTORES: Alfredo Aires; Cristina Morais; Iva Prgomet; Ivo Oliveira; Sara Bernardo; Sílvia M Afonso; Rosa P Carvalho; David Barreales; M.A. Rodrigues; A.C. Ribeiro; Berta C Gonçalves; A.P. Silva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: II Congresso Luso-Brasileiro de Horticultura
AUTORES: Alfredo Aires; Cristina Morais; Iva Prgomet; Ivo Oliveira; Sara Bernardo; Sílvia M Afonso; Rosa P Carvalho; David Barreales; M.A. Rodrigues; A.C. Ribeiro; Berta C Gonçalves; A.P. Silva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: II Congresso Luso-Brasileiro de Horticultura
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10
TÃTULO: Starch characterization in seven raw, boiled and roasted chestnuts (Castanea sativa Mill.) cultivars from Portugal
AUTORES: Silva, AP; Oliveira, I; Silva, ME; Guedes, CM; Borges, O; Magalhães, B; Gonçalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 53, NÚMERO: 1
AUTORES: Silva, AP; Oliveira, I; Silva, ME; Guedes, CM; Borges, O; Magalhães, B; Gonçalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 53, NÚMERO: 1
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