Berta Maria de Carvalho Gonçalves Macedo
AuthID: R-000-2RX
1
TÃTULO: Optimizing strawberry growth: Impact of irrigation and biostimulant application on physiology and fruit quality
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
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2
TÃTULO: Valorization of Underused Biomass of <i>Acacia dealbata</i> and <i>Acacia melanoxylon</i> Through Vermicomposting as an Alternative Substrate for Cucumber Production
AUTORES: Morais, Maria C.; Nascimento Goncalves, Elisabete; Azevedo, Tiago; Lopes, Henda; Ferreira, Helena; Coimbra, Ana M.; Goncalves, Berta; Sousa, Joao R.; Roboredo, Marta; Oliveira, Paula A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: RECYCLING, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Morais, Maria C.; Nascimento Goncalves, Elisabete; Azevedo, Tiago; Lopes, Henda; Ferreira, Helena; Coimbra, Ana M.; Goncalves, Berta; Sousa, Joao R.; Roboredo, Marta; Oliveira, Paula A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: RECYCLING, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Biotechnology in Quality Analysis and Sensory Evaluation
AUTORES: Fernanda Cosme; Alice Vilela; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Biotechnological Innovations in Food Processing
AUTORES: Fernanda Cosme; Alice Vilela; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Biotechnological Innovations in Food Processing
4
TÃTULO: From Volatile Profiling to Sensory Prediction: Recent Advances in Wine Aroma Modeling Using Chemometrics and Sensor Technologies
AUTORES: Fernanda Cosme; Alice Vilela; Ivo Oliveira; Alfredo Aires; Teresa Pinto; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Chemosensors, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
AUTORES: Fernanda Cosme; Alice Vilela; Ivo Oliveira; Alfredo Aires; Teresa Pinto; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Chemosensors, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
5
TÃTULO: Innovative edible coatings for postharvest storage of sweet cherries Full Text
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
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6
TÃTULO: Orchard Net Covers Improve Resistance to Cherry Cracking Disorder
AUTORES: Goncalves, Berta; Silva, Vania; Bacelar, Eunice; Guedes, Francisco; Ribeiro, Carlos; Silva, Ana Paula; Pereira, Sandra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Goncalves, Berta; Silva, Vania; Bacelar, Eunice; Guedes, Francisco; Ribeiro, Carlos; Silva, Ana Paula; Pereira, Sandra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
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7
TÃTULO: Molecular mechanisms involved in fruit cracking: A review Full Text
AUTORES: Santos, Marlene; Egea Cortines, Marcos; Goncalves, Berta; Matos, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
AUTORES: Santos, Marlene; Egea Cortines, Marcos; Goncalves, Berta; Matos, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
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8
TÃTULO: The Role of Biostimulants as Alleviators of Biotic and Abiotic Stresses in Grapevine: A Review
AUTORES: Monteiro, E; Goncalves, B; Cortez, I; Castro, I;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Monteiro, E; Goncalves, B; Cortez, I; Castro, I;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
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9
TÃTULO: Red Fruits Composition and Their Health Benefits-A Review
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
10
TÃTULO: Biostimulants to Improved Tree Physiology and Fruit Quality: A Review with Special Focus on Sweet Cherry
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
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