Berta Maria de Carvalho Gonçalves Macedo
AuthID: R-000-2RX
1
TÃTULO: Adaptation to Climate Change in Viticulture: The Role of Varietal Selection-A Review
AUTORES: Baltazar, Miguel; Castro, Isaura; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Baltazar, Miguel; Castro, Isaura; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Optimizing strawberry growth: Impact of irrigation and biostimulant application on physiology and fruit quality
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
AUTORES: Pereira, Sandra; Rodrigues, Joao; Sujeeth, Neerakkal; Guinan, Kieran J.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


3
TÃTULO: A Comprehensive Review of Bioactive Tannins in Foods and Beverages: Functional Properties, Health Benefits, and Sensory Qualities Full Text
AUTORES: Cosme, Fernanda; Aires, Alfredo; Pinto, Teresa; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
AUTORES: Cosme, Fernanda; Aires, Alfredo; Pinto, Teresa; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Sustainability in Bio-Based Edible Films, Coatings, and Packaging for Small Fruits
AUTORES: Oliveira, Ivo; Pinto, Teresa; Afonso, Silvia; Karas, Monika; Szymanowska, Urszula; Goncalves, Berta; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
AUTORES: Oliveira, Ivo; Pinto, Teresa; Afonso, Silvia; Karas, Monika; Szymanowska, Urszula; Goncalves, Berta; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Almond By-Products: A Comprehensive Review of Composition, Bioactivities, and Influencing Factors
AUTORES: Silva, Vania; Oliveira, Ivo; Pereira, Jose Alberto; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
AUTORES: Silva, Vania; Oliveira, Ivo; Pereira, Jose Alberto; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Almond By-Products Substrates as Sustainable Amendments for Green Bean Cultivation
AUTORES: Silva, Vania; Oliveira, Ivo; Pereira, Jose Alberto; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
AUTORES: Silva, Vania; Oliveira, Ivo; Pereira, Jose Alberto; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Exploring Seaweed and Glycine Betaine Biostimulants for Enhanced Phenolic Content, Antioxidant Properties, and Gene Expression of Vitis vinifera cv. Touriga Franca Berries Full Text
AUTORES: Monteiro, Eliana; De Lorenzis, Gabriella; Ricciardi, Valentina; Baltazar, Miguel; Pereira, Sandra; Correia, Sofia; Ferreira, Helena; Alves, Fernando; Cortez, Isabel; Goncalves, Berta; Castro, Isaura;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
AUTORES: Monteiro, Eliana; De Lorenzis, Gabriella; Ricciardi, Valentina; Baltazar, Miguel; Pereira, Sandra; Correia, Sofia; Ferreira, Helena; Alves, Fernando; Cortez, Isabel; Goncalves, Berta; Castro, Isaura;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
8
TÃTULO: Valorization of Cherry By-Products as Coagulant/Flocculants Combined with Bentonite Clay for Olive Mill Wastewater Treatment Full Text
AUTORES: Teixeira, Ana R.; Afonso, Silvia; Jorge, Nuno; Oliveira, Ivo V.; Goncalves, Berta; Peres, Jose A.; Lucas, Marco S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WATER, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
AUTORES: Teixeira, Ana R.; Afonso, Silvia; Jorge, Nuno; Oliveira, Ivo V.; Goncalves, Berta; Peres, Jose A.; Lucas, Marco S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WATER, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
9
TÃTULO: Effects of Calcium- and Seaweed-Based Biostimulants on Sweet Cherry Profitability and Quality
AUTORES: Marlene Santos; Carolina Maia; Inês Meireles; Sandra Pereira; Marcos Egea-Cortines; João Ricardo Sousa; Fernando Raimundo; Manuela Matos; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: The 3rd International Electronic Conference on Agronomy
AUTORES: Marlene Santos; Carolina Maia; Inês Meireles; Sandra Pereira; Marcos Egea-Cortines; João Ricardo Sousa; Fernando Raimundo; Manuela Matos; Berta Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: The 3rd International Electronic Conference on Agronomy
10
TÃTULO: Exploring Seaweed and Glycine Betaine Biostimulants for Enhanced Phenolic Content, Antioxidant Properties, and Gene Expression of Vitis vinifera cv. “Touriga Franca” Berries Full Text
AUTORES: Eliana Monteiro; Gabriella De Lorenzis; Valentina Ricciardi; Miguel Baltazar; Sandra Pereira; Sofia Correia; Helena Ferreira; Fernando Alves; Isabel Cortez; Berta Gonçalves; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Journal of Molecular Sciences, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
AUTORES: Eliana Monteiro; Gabriella De Lorenzis; Valentina Ricciardi; Miguel Baltazar; Sandra Pereira; Sofia Correia; Helena Ferreira; Fernando Alves; Isabel Cortez; Berta Gonçalves; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Journal of Molecular Sciences, VOLUME: 25, NÚMERO: 10