Catarina Paula Guerra Geoffroy Prista
AuthID: R-000-3JA
1
TÃTULO: Effects of addition of algae biomass on the structure, bioactivity and nutritional properties of Halloumi-like cheese Full Text
AUTORES: Hernandez, Hector; Le Romancer, Remi; Nunes, Maria Cristiana ; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 85
AUTORES: Hernandez, Hector; Le Romancer, Remi; Nunes, Maria Cristiana ; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 85
2
TÃTULO: Exploring the Potential of Lactic Acid Bacteria Fermentation as a Clean Label Alternative for Use in Yogurt Production
AUTORES: Santos, Cristiana; Raymundo, Anabela ; Moreira, Juliana Botelho; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 5
AUTORES: Santos, Cristiana; Raymundo, Anabela ; Moreira, Juliana Botelho; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 5
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TÃTULO: Corrigendum: Chemical and nutritional characterization of loengo (Anisophyllea boehmii) fruits as a source of important bioactive with impact on health (Frontiers in Food Science and Technology, (2024), 4, (1443185), 10.3389/frfst.2024.1443185)
AUTORES: Alcides Morais Lofa; Miguel Pedro Mourato; Catarina Prista; Isabel Sousa; Ricardo Boavida Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Frontiers in Food Science and Technology, VOLUME: 5
AUTORES: Alcides Morais Lofa; Miguel Pedro Mourato; Catarina Prista; Isabel Sousa; Ricardo Boavida Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Frontiers in Food Science and Technology, VOLUME: 5
INDEXADO EM:
Scopus
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TÃTULO: Fermented unripe tomato paste - Development of innovative salad dressings as a contribution to circular economy
AUTORES: Simoes, Sara; Santos, Rafaela; Sousa, Isabel ; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 30, NÚMERO: 5
AUTORES: Simoes, Sara; Santos, Rafaela; Sousa, Isabel ; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 30, NÚMERO: 5
5
TÃTULO: Determination of cobalamin (Vitamin B12) in selected microalgae and cyanobacteria products by HPLC-DAD Full Text
AUTORES: Santos, A. J. M.; Khemiri, S.; Simoes, S.; Prista, C.; Sousa, I.; Raymundo, A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 5
AUTORES: Santos, A. J. M.; Khemiri, S.; Simoes, S.; Prista, C.; Sousa, I.; Raymundo, A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Brewing Mainly from Stale Bread: A Pale Ale Case Study
AUTORES: Coelho, Pedro; Prista, Catarina; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Coelho, Pedro; Prista, Catarina; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Production of Cowpea Miso: Effect of Fermentation Time on Its Rheological Properties
AUTORES: Santos, Rafaela; Mota, Mariana; Raymundo, Anabela ; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
AUTORES: Santos, Rafaela; Mota, Mariana; Raymundo, Anabela ; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
8
TÃTULO: Particle Size and Viscosity Characterization of Fermented Barbecue Waste Stream
AUTORES: Costa, Ana Catarina; Braga, Joana; Simoes, Sara; Ramos, Maria; Komora, Norton; Castelo Branco, Diogo; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
AUTORES: Costa, Ana Catarina; Braga, Joana; Simoes, Sara; Ramos, Maria; Komora, Norton; Castelo Branco, Diogo; Prista, Catarina; Raymundo, Anabela ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
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TÃTULO: Improving chestnut physicochemical properties through fermentation-Development of chestnut Amazake
AUTORES: Santos, Marisa V.; Banfi, Stefano; Santos, Rafaela; Mota, Mariana ; Raymundo, Anabela ; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 17, NÚMERO: 30
AUTORES: Santos, Marisa V.; Banfi, Stefano; Santos, Rafaela; Mota, Mariana ; Raymundo, Anabela ; Prista, Catarina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 17, NÚMERO: 30
10
TÃTULO: Impact of Grass Pea Sweet Miso Incorporation in Vegan Emulsions: Rheological, Nutritional and Bioactive Properties
AUTORES: Simões, S; Carrera Sanchez, C; Santos, AJ; Figueira, D; Prista, C; Raymundo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Simões, S; Carrera Sanchez, C; Santos, AJ; Figueira, D; Prista, C; Raymundo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 7