1
TÍTULO: DBD plasma-treated polyester fabric coated with doped PEDOT:PSS for thermoregulation  Full Text
AUTORES: Magalhaes, Catia; Ribeiro, Ana Isabel; Rodrigues, Rui; Meireles, Angela; Alves, Alexandra C. ; Rocha, Joao; de Lima, Fabio Pedroso; Martins, Marcos ; Mitu, Bogdana; Satulu, Veronica; Dinescu, Gheorghe; Padrao, Jorge; Zille, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SURFACE SCIENCE, VOLUME: 686
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: Protein aerogels as food-grade delivery systems - A comprehensive review  Full Text
AUTORES: Leite, Ana Catarina; Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 163
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Handle
4
TÍTULO: Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactions  Full Text
AUTORES: Miranda, Cristiane Grella; Rodrigues, Rui M.; Pereira, Ricardo N.; Speranza, Paula; Kurozawa, Louise Emy; Vicente, Antonio A. ; Sato, Ana Carla Kawazoe;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 87
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
6
TÍTULO: Electrotechnologies for the development of food-based structured systems
AUTORES: Pereira, RN; Rodrigues, RM; Vicente, AA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineering  Full Text
AUTORES: Rodrigues, RM; Pereira, RN; Vicente, AA ; Cavaco Paulo, A ; Ribeiro, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MATERIALS SCIENCE & ENGINEERING C-MATERIALS FOR BIOLOGICAL APPLICATIONS, VOLUME: 120
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
8
TÍTULO: The role of emergent processing technologies in tailoring plant protein functionality: New insights  Full Text
AUTORES: Avelar, Z; Vicente, AA ; Saraiva, JA; Rodrigues, RM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 113
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 44
9
TÍTULO: Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteins  Full Text
AUTORES: Pereira, RN ; Rodrigues, RM; Machado, L; Ferreira, S; Joana Costa ; Villa, C; Barreiros, MP; Mafra, I; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
Página 1 de 4. Total de resultados: 33.