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TÍTULO: Nutritional Traits and Physicochemical Parameters of Dry Aged-In-Bag and Cooked Serpentina Goat Meat
AUTORES: Andre, Menalda V.; Alves, Vitor D.; Prista, Catarina; Martins, Luisa L.; Mota, Mariana; Mourato, Miguel P.; de Almeida, Andre M.; Bessa, Rui J. B.; Alves, Susana P.; Matos, Teresa J. S.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Morcela de Arroz Sausage: Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life
AUTORES: Pereira, JA; Dionísio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Pork: Meat Quality and Processed Meat Products
INDEXADO EM: Scopus
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TÍTULO: Sperm-binding to the perivitelline membrane of chicken egg yolk as a functional test for epididymal collected spz evaluation in dogs  Full Text
AUTORES: Paula, TAR; Silva, T; Bergo, L; Carazo, LRB; Mateus, L;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 22nd Annual Conference of the European-Society-for-Domestic-Animal-Reproduction (ESDAR) in REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, VOLUME: 53
INDEXADO EM: WOS