1
TÍTULO: Nutritive value of Cistus salvifolius shrubs for small ruminants  Full Text
AUTORES: Bruno Soares, AM; Teresa J S Matos ; Jorge Cadima ;
FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 165, NÚMERO: 3-4, PUBLICAÇÃO: 2011
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Predicting degradability parameters of diets for ruminants using regressions on chemical components  Full Text
AUTORES: Arminda Martins Bruno Soares; Jorge Cadima ; Teresa de Jesus Matos ;
FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2010
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Growth inhibition of bacterial isolates recovered from two types of Portuguese dry smoked sausages (chouriqo)  Full Text
AUTORES: Matos, TJS ; Bruno Soares, A; Jensen, BB; Barreto, AS ; Hojberg, O;
FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Mycoflora of two types of Portuguese dry-smoked sausages and inhibitory effect of sodium benzoate, potassium sorbate, and methyl p-hydroxybenzoate on mold growth rate
AUTORES: Matos, TJS ; Jensen, BB; Bernardo, FMA ; Barreto, AHS ; Hojberg, O;
FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 70, NÚMERO: 6, PUBLICAÇÃO: 2007
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID