Isabel Maria Nunes de Sousa
AuthID: R-000-6CV
1
TÃTULO: Evaluation of Texture and Viscoelastic Behavior of Hybrid Clean Label Deli Ham with Pulse Flours
AUTORES: Carvalho, Lisiane; Seriacaroupin, Soundary; Raymundo, Anabela ; Matos, Teresa ; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
AUTORES: Carvalho, Lisiane; Seriacaroupin, Soundary; Raymundo, Anabela ; Matos, Teresa ; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
2
TÃTULO: Yoghurt as a starter in sourdough fermentation to improve the technological and functional properties of sourdough-wheat bread Full Text
AUTORES: Graca, Carla; Edelmann, Minnamari; Raymundo, Anabela; Sousa, Isabel; Coda, Rossana; Sontag Strohm, Tuula; Huang, Xin;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 88
AUTORES: Graca, Carla; Edelmann, Minnamari; Raymundo, Anabela; Sousa, Isabel; Coda, Rossana; Sontag Strohm, Tuula; Huang, Xin;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 88
INDEXADO EM:
WOS

3
TÃTULO: Effect of Arthrospira platensis (spirulina) incorporation on the rheological and bioactive properties of gluten-free fresh pasta Full Text
AUTORES: Fradinho, P; Niccolai, A; Soares, R; Rodolfi, L; Biondi, N; Tredici, MR; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 45
AUTORES: Fradinho, P; Niccolai, A; Soares, R; Rodolfi, L; Biondi, N; Tredici, MR; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 45
4
TÃTULO: Fat Reduction in Extruded Snacks with the Use of Xanthan Gun
AUTORES: Marques, DR; Berwig, KP; Graca, C; Monteiro, ARG; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
AUTORES: Marques, DR; Berwig, KP; Graca, C; Monteiro, ARG; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
INDEXADO EM:
WOS

5
TÃTULO: Impact of Chlorella vulgaris on the rheology of wheat flour dough and bread texture Full Text
AUTORES: Graça, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT - Food Science and Technology, VOLUME: 89
AUTORES: Graça, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT - Food Science and Technology, VOLUME: 89
6
TÃTULO: Impact of Chlorella vulgaris on the rheology of wheat flour dough and bread texture
AUTORES: Graca, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 89
AUTORES: Graca, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 89
INDEXADO EM:
WOS

7
TÃTULO: Rheology applied to food product design
AUTORES: Raymundo, A; Batista, AP; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Advances in Rheology Research
AUTORES: Raymundo, A; Batista, AP; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Advances in Rheology Research
INDEXADO EM:
Scopus

8
TÃTULO: Calcium-Alginate-Inulin Microbeads as Carriers for Aqueous Carqueja Extract Full Text
AUTORES: Bojana Balanc; Ana Kalusevic; Ivana Drvenica; Maria Teresa Coelho; Verica Djordjevic; Vitor D Alves ; Isabel Sousa; Margarida Moldao Martins; Vesna Rakic; Viktor Nedovic; Branko Bugarski;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 81, NÚMERO: 1
AUTORES: Bojana Balanc; Ana Kalusevic; Ivana Drvenica; Maria Teresa Coelho; Verica Djordjevic; Vitor D Alves ; Isabel Sousa; Margarida Moldao Martins; Vesna Rakic; Viktor Nedovic; Branko Bugarski;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 81, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
WOS

9
TÃTULO: Protein gels and emulsions from mixtures of Cape hake and pea proteins Full Text
AUTORES: Ana Sofia Tome; Carla Pires; Irineu Batista; Isabel Sousa; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 95, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana Sofia Tome; Carla Pires; Irineu Batista; Isabel Sousa; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 95, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
WOS

10
TÃTULO: Enhancing MIMO channel capacity through the use of cooperation in realistic microcell environments
AUTORES: Sousa, I; Queluz, MP; Rodrigues, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 2014 International Symposium on Wireless Personal Multimedia Communications, WPMC 2014 in International Symposium on Wireless Personal Multimedia Communications, WPMC, VOLUME: 2015-January
AUTORES: Sousa, I; Queluz, MP; Rodrigues, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 2014 International Symposium on Wireless Personal Multimedia Communications, WPMC 2014 in International Symposium on Wireless Personal Multimedia Communications, WPMC, VOLUME: 2015-January
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef

