1
TÍTULO: Simultaneous vehiculation of curcumin and riboflavin in bigels produced through WPI cold-set gelation
AUTORES: Climaco, Gabrielli Nunes; Goncalves, Raquel F. S.; Fernandes, Jean Michel; Pinheiro, Ana C.; Vicente, Antonio A.; Fasolin, Luiz Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 158
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TÍTULO: Development of novel functional thickened drinks enriched with vitamin D3 for the older adult population - behaviour under dynamic in vitro digestion  Full Text
AUTORES: Fernandes, Jean Michel; Vieira, Jorge M.; Gonsalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A.; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 158
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: Influence of Plasmonic Thin-Film-Coated Photobioreactors on Microalgal Biomass Composition
AUTORES: Pereira, Francisco; Vicente, Antonio A.; Vaz, Filipe; Borges, Joel; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING
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TÍTULO: Development of 3D-printed foods incorporating riboflavin-loaded whey protein isolate nanostructures: characterization and in vitro digestion
AUTORES: Araujo, Joao F.; Fernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel; Goncalves, Raquel F. S.; Vieira, Jorge M.; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A.; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
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5
TÍTULO: Symbiotic honey beverages: A matrix which tells a story of survival and protection of human health from a gastronomic and industrial perspective
AUTORES: Walter de Paula Pinto Neto; Thays Maria Costa de Lucena; Giselle Alves da Paixão; Neide Kazue Sakugawa Shinohara; Ana Cristina Pinheiro; António Augusto Vicente; Rafael Barros de Souza; Marcos Antonio de Morais Junior;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: International Journal of Gastronomy and Food Science, VOLUME: 40
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TÍTULO: Insights on microalgae-based technologies with potential impact on global methane budget - Perspectives for industrial applications
AUTORES: Madureira, Leandro; Soares, Ana; Duarte, M. Salome; Pereira, Francisco; Francisco, Diogo; Maciel, Filipe; Vicente, Antonio A.; Vasconcelos, Vitor; Pereira, M. Alcina; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 431
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7
TÍTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: María Flores López; Jorge Vieira; Cristina R Rocha; José Lagarón; Miguel Cerqueira; Diana Jasso de Rodríguez; António Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: Flores Lopez, Maria L.; Vieira, Jorge M.; Rocha, Cristina M. R.; Lagaron, Jose M.; Cerqueira, Miguel A.; Jasso de Rodriguez, Diana; Vicente, Antonio A.; Cruz Romero, Malco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt: Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion  Full Text
AUTORES: Raquel S Gonçalves; Jean-Michel Fernandes; Joana Martins; Jorge Vieira; Cristiano Abreu; José Gomes; António Vicente; Ana Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 181
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
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TÍTULO: Electrical Fields in the Processing of Protein-Based Foods
AUTORES: Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui; Avelar, Zita; Leite, Ana Catarina; Leal, Rita; Pereira, Ricardo S.; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
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